Wellness Tilburg

Wellness in Tilburg bij schoonheidssalon Artinails & Beauty

Wanneer u op zoek bent naar heerlijke wellness behandelingen in Tilburg mag u onze beautysalon niet overslaan! Ons team van specialisten werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijke verzorging is. Zij maken het u dan ook graag naar de zin zodat u kunt ontspannen tijdens de behandeling.

Wellness TilburgOntspanning is erg belangrijk

Een populaire wellness behandeling in Tilburg bij onze salon, is de Aromatic Corps behandeling. Bij deze behandeling worden essentiële oliën, klei, suiker en kiwi gebruikt die uw huid verzachten. Tevens heeft de klei een ontgiftende werking. U zult merken dat u weer vol nieuwe energie zit na de behandeling. Ook een ontspannende lichaamsmassage behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken hierbij oliën van het topmerk Guinot. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om soms uw rust te nemen en alleen maar te ontspannen. Wij zorgen er dan ook graag voor dat alles naar uw wens is en u niets tekort komt. Vraag ook gerust om advies wanneer u vragen heeft over de wellness salon in Tilburg. Wij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen.

Ontdek de veelzijdigheid van onze salon

Bent u nog op zoek naar een echt verwencadeau voor uw moeder, vriendin of collega? Koop dan een cadeaubon bij ons en gun iemand een heerlijke wellness behandeling in Tilburg! Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander soort behandeling, onze beautysalon is namelijk zeer divers. U kunt hierbij denken aan nagelverzorging, pedicure, make-up workshops en definitief ontharen.

   Contact     Afspraak maken