Schoonheidsspecialist Tilburg

Schoonheidsspecialist in Tilburg voor diverse behandelingen

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren schoonheidsspecialist in Tilburg, mag u Artinails & Beauty absoluut niet missen! De ervaren schoonheidsspecialistes staan dagelijks klaar om diverse behandelingen uit te voeren, of het nu gaat om huidverzorging, een manicure of een pedicure behandeling. Maar ook definitief ontharen en body tanning behoort tot de mogelijkheden! Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder leest u meer over onze beautysalon!

Schoonheidsspecialist Tilburg

Kies uit één van onze lichaamsbehandelingen

Bij de schoonheidsspecialist te Tilburg kunt u onder andere terecht voor diverse lichaamsbehandelingen. Deze kunnen diverse doeleinden hebben. De Aromatic Corps behandeling bijvoorbeeld, is er op gericht om u te helpen ontspannen en is tevens een afslankende behandeling. Het gebruik van natuurlijke oliën, klein, suiker en kiwi zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. Dankzij de vochtafdrijvende werking van het masker en de ontgiftende werking van de klei zult u zich direct een stuk lichter voelen. Ook voor een heerlijke massage kunt u terecht bij de schoonheidsspecialist te Tilburg.

Online een afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in definitief ontharen, omdat u klaar bent met scheren en/of harsen? Dan is onze ontharingsbehandeling wellicht iets voor u! Deze effectieve en pijnloze behandeling geeft al binnen 2 à 3 weken zichtbaar resultaat. Kortom, voor een compleet aanbod van behandelingen kunt u bij deze schoonheidsspecialist in Tilburg terecht! Maak nu online een afspraak of bel ons!

   Contact     Afspraak maken