Ontharen Tilburg

Ontharen in Tilburg met behulp van GEM-technology

Van harte welkom bij beautysalon Artinails & Beauty! U bent op zoek naar mogelijkheden om u te laten ontharen in Tilburg. Kies dan voor onze beautysalon waar wij definitief ontharen met de GEM-technologie. Dit is een unieke manier waarbij energie wordt afgegeven aan een van te voren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere methoden, zoals IPL, wordt het grootste deel van de energie geconcentreerd in een geometrisch vlak onder de huid. Dankzij deze nauwkeurige afgifte van energie kunnen haarzakjes heel gericht worden aangepakt. De huid wordt slechts minimaal belast waardoor de behandeling zeer efficiënt is en geheel pijnloos.

Ontharen TilburgOntdek zelf de voordelen

Bent u ook klaar met het continu scheren en/of harsen en alles wat hierbij komt kijken? U kunt nu zelf de voordelen van definitief ontharen ontdekken in Tilburg bij onze salon! Al binnen twee à drie weken zult u zichtbaar resultaat zien! Gemiddeld zijn er zo’n 12 tot 15 behandelingen nodig om de haargroei geheel te stoppen. Het uiteindelijke resultaat is onder andere afhankelijk van genetische aanleg. Vraag gerust om een indicatie bij onze schoonheidsspecialisten. Zij kunnen u een indicatie geven van het aantal behandelingen dat u nodig heeft en staan u graag te woord!

Wij staan voor u klaar

Bent u enthousiast geworden over definitief ontharen in Tilburg in onze beautysalon? Maak dan nu online een afspraak! U kunt rekenen op onze uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat u op een comfortabele en klantvriendelijke manier wordt geholpen.

   Contact     Afspraak maken