Make up workshop Tilburg

Een make up workshop volgen in Tilburg

U bent op zoek naar mogelijkheden om een make up workshop in Tilburg te volgen? Dan heten wij u van harte welkom bij beautysalon Artinails & Beauty! Een gezellige avond met vriendinnen of collega’s is wat wij u kunnen beloven! Heeft u interesse in deze workshop? Lees dan zeker even hieronder verder.

Laat u opmaken door onze specialisten

Er worden regelmatig make up workshops bij ons in Tilburg georganiseerd. Wij zorgen er dan ook graag voor dat uw gezelschap het naar de zin heeft. Heeft u binnenkort een feestje of wellicht een bruiloft? Laat u dan opmaken door één van onze schoonheidsspecialistes! Dit is absoluut aan te raden, u heeft dan de mogelijkheid om kennis te maken met diverse make-up stijlen en uit te testen wat het beste bij u past. Natuurlijk adviseren wij u ook graag. Ons team geeft ook persoonlijk make-up advies op maat. Tijdens de workshop maken wij gebruik van producten het merk PUPA. Dit trendy Italiaanse merk is pittig en vernieuwd en tegelijkertijd erg betaalbaar. De make up kenmerkt zich door de sprekende kleuren, de originele verpakkingen en natuurlijk de uitstekende kwaliteit. Ervaar nu zelf de expertise van onze schoonheidsspecialisten tijdens de make up workshop in Tilburg!

Kom ook eMake up workshop Tilburgens langs voor een behandeling

Natuurlijk kunt u in onze salon ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Laat uw nagels eens lekker onder handen nemen of kies voor een ontspannende massage. U vindt de tarieven op onze website. Hier kunt u tevens online een afspraak maken. Heeft u nog vragen over de make up workshop in Tilburg? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact op.

   Contact     Afspraak maken